Workshop in de Polder: Creatief schrijven

In de ruimte van polders en wolkenluchten wordt je creativiteit bijna vanzelf wakker. In de natuur kom je tot rust. In de Workshop Creatief Schrijven ontdek je dat je meer woorden, gedachten en gevoelens ter beschikking hebt dan je dacht.

Aan de hand van concrete vragen en opdrachten ga je schrijvend nadenken over een (bijbels) thema. Wanneer je nadenkt over een vraag, is het niet altijd makkelijk om je gedachten helder te krijgen. Doe je dat schrijvend met behulp van een schrijftechniek, dan kom je veel dichter bij wat je werkelijk vindt en voelt.


WAT HOUDT DE WORKSHOP IN?

De Workshop wordt ingeleid met een Stiltemeditatie, om eerst van binnen tot rust en stilte te komen. Daarna nemen we je ongeveer 1,5-2 uur mee in de wereld van de schrijftechnieken.
Na afloop heb je een bruikbaar instrument om je relatie met God te verdiepen. Je bent in staat in je Stille Tijd je Bijbel te lezen met meer concentratie en focus te behouden. En niet alleen je Bijbellezing maar ook je gebed verdiept zich.
We sluiten het programma na de lunch af met een loopmeditatie in de nabije omgeving, of een creatieve verwerking. De inzichten, die je hebt opgedaan maak je dan praktisch, zodat het resultaat van de workshop blijvend is.

We streven ernaar je op deze dag te verwennen met een heerlijke lunch. (Geef eventuele allergieën of dieetwensen a.u.b. vooraf aan)

Voor meer informatie:       06 40583879 /
Heb je belangstelling? Laat het a.u.b. weten!
Kosten: €40,00 p.p. Koffie, thee, lunch en materialen zijn inclusief.
Bij aanmelding met twee of meer personen 10% korting p.p.

Tijdens de Coronaperiode is er nog geen nieuwe datum en tijd vastgesteld vanwege de onzekere omstandigheden en het oplaaien van het virus.
Wel wordt er hard gewerkt aan het samenstellen en invullen van een passend programma, waarbij de RIVM richtlijnen in acht kunnen worden genomen.

Wanneer de situatie meer stabiel is geworden kunnen wij snel starten met een kant en klaar programma, houd dus de media (Facebook, Instagram) en de website in de gaten!

Workshop creatief schrijven inschrijving en betaling

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Boek je de workshop voor 1 of 2 personen?
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Agnes Visser

Mijn werk is mensen in geestelijke of psychische nood te-recht helpen. Mijn passie is dit te doen vanuit mijn christelijke achtergrond en met oog voor zingeving in dit leven.

cronjob