Workshop in de Polder: Creatief schrijven 13 maart

Bij creatief schrijven ga je aan de hand van concrete vragen en opdrachten, schrijvend nadenken over een onderwerp. De schrijftechnieken helpen je om op een andere manier na te denken, nieuwe gedachten te ontdekken en veel bewuster met een onderwerp of Bijbelgedeelte bezig te zijn.

Wanneer je nadenkt over een vraag, is het niet altijd makkelijk om je gedachten helder te krijgen. Doe je dat schrijvend met behulp van een schrijftechniek, dan kom je veel dichter bij wat je werkelijk vindt en voelt.

Creatief Schrijven programma

Tijdens de workshop Creatief Schrijven gaan we daarmee aan de slag. Na afloop heb je een mooi instrument om je relatie met God te verdiepen door je Bijbellezen meer geconcentreerd en gericht te kunnen uitvoeren, net als je gebed. Het programma van de Workshop in de Polder start om 9.30u met koffie/ thee, en een Stiltemeditatie . Hierna zal Wilma Poolen ons meenemen in de wereld van schrijftechnieken. De workshop duurt ongeveer 1,5-2 uur.

Rond 12.30u is er een lekkere lunch en de mogelijkheid voor gesprek. We sluiten het programma na de lunch af met een loopmeditatie/ creatieve verwerking in de nabije omgeving. De inzichten, die je hebt opgedaan maak je dan praktisch, zodat het resultaat van de workshop blijvend is.

Voor meer informatie:       06 40583879 /
Waar: Ichthuskerk, Zuid-Voorstraat 26 , 's Gravendeel
Hoe laat: 9.30u-15.00u
Aanmelden: Via het contactformulier op deze pagina
Thema: Een positiever zelfbeeld
Kosten: €40,00 p.p. incl. koffie en thee, lunch, materialen.
Als je de workshop voor 2 personen boekt krijg je 10% korting!

Workshop creatief schrijven inschrijving en betaling

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Boek je de workshop voor 1 of 2 personen?
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Agnes Visser

Mijn werk is mensen in geestelijke of psychische nood te-recht helpen. Mijn passie is dit te doen vanuit mijn christelijke achtergrond en met oog voor zingeving in dit leven.

cronjob