Werkwijze ontspanningsmassage

Je bent van harte uitgenodigd voor een ontspanningsmassage in mijn praktijk. Voordat een massage behandeling gegeven kan worden bekijken we of er contra-indicaties aanwezig zijn. Daarom houden wij een intakegesprek voordat we met een massage beginnen. Aan de orde komt de aanleiding voor je aanmelding, je algemene gezondheidstoestand, je leef- en slaapgewoonten, en eventueel medicijngebruik.

Je kunt last hebben van pijn die voortkomt uit stress of lichamelijke overbelasting, een ontspanningsmassage van je lichaam, of een specifieke regio (rug, schouders, nek) helpt hierbij. Kijk voor meer informatie op deze pagina. 

Heb je voornamelijk klachten die zich uiten in je gevoel van emotioneel welbevinden, dan kun je denken aan counseling. Een combinatie van massage en counseling is ook mogelijk.

Kom je er niet uit? Gebruik het contactformulier om je vraag te stellen, mailen of bellen voor overleg kan ook. http://www.elpidos-counseling.nl/contact

Waarschijnlijk ten overvloede maar bij deze toch vermeld: ik neem mijn vak serieus en geef geen erotische massage. Het is altijd goed van tevoren te weten wat je kunt verwachten en wat van jou verwacht wordt.

1
Aanmelding, anamnese, intake (niet gratis).
2
Bespreking van eventuele contra-indicaties, behandelafspraken.
3
Ontspanningsmassages kunnen als totale lichaamsbehandeling worden gegeven, of op basis van specifieke klachten meer regionaal, bijv. alleen de rug/nek en schouders.
4
Voor een combinatie van Massage en Counseling kan een vervolggesprek nodig zijn.
 

Bekijk hier de tarieven

Agnes Visser

Mijn werk is mensen in geestelijke of psychische nood te-recht helpen. Mijn passie is dit te doen vanuit mijn christelijke achtergrond en met oog voor zingeving in dit leven.

cronjob