header

Er zijn dagen dat ik heel veel zin heb om alleen maar aan mezelf te denken.

Hoe kijk jij naar God, en wie ben jij voor God?

Het heeft invloed op hoe je relatie met Hem is.

 

“Ik heb de voorwaarden gelezen en ga akkoord!” Mooi niet dus, geen letter van gezien...

...nooit chagrijnig?

Heb jij dat ook: je werkt hard en toch elke dag dat gevoel dat je eigenlijk (nog) meer moet doen. Dat het nog steeds niet klaar, of goed, of af is?

Kan dat eigenlijk wel? Vijanden zijn lastige mensen! Ze irriteren je, werken tegen, pesten, roddelen, verpesten je gemoedsrust. Ze raken je in je kwetsbare plek. Vijanden moeten bestreden en liefst uitgeschakeld worden.

Een schaap dat rust in het gras, in de buurt van ‘stille wateren’.

Het interesseert me niet hoe mensen over mij oordelen, en hoe ik over mezelf denk is ook niet belangrijk. Het gaat erom hoe God over me denkt.

Leef je of overleef je, dat is de vraag.

Ja, emoties zijn belangrijk en nee, het is veel beter om ze NIET te negeren.

Het leven bestaat uit strijd, het is dagelijks een gevecht. Dat klinkt heel zwaar, en voor velen van ons is het ook realiteit.

VANG MIJN TRANEN IN UW KRUIK

In deze heerlijke nazomerweken geniet ik erg van de zon, het buiten zijn en de 'stille' atmosfeer.

WAT MOET ER ALLEMAAL, VAN WIE?

Verlang jij er na de vakantie ook naar, los te komen van al dat MOETEN? Altijd maar die druk, die plicht. In de vakantie kan het: niets moeten, ruimte….. in je hoofd, in je hart, in je leven….

MOEILIJK, LASTIG, INGEWIKKELD…

Veel mensen ervaren dat Bijbellezen voor hen niet werkt: teveel letters, teveel onbegrijpelijke teksten, te weinig tijd, te weinig energie…

Wat is dat en hoe doe je het?

De term ‘stille tijd’ komt je niet letterlijk in de Bijbel tegen. Toch houden christenen zich er vaak mee bezig, en vertellen dan bijvoorbeeld dat ze een fijne stille tijd hadden. Maar ook dat het absoluut niet lukt om stille tijd te houden.

Fouten van het verleden vormen de wijsheid van het heden.

Daarom hoort 'falen' er ook bij...als je echt tevoorschijn wilt komen

Pagina 1 van 2

Agnes Visser

Mijn werk is mensen in geestelijke of psychische nood te-recht helpen. Mijn passie is dit te doen vanuit mijn christelijke achtergrond en met oog voor zingeving in dit leven.

Agnes visser 2018