massage header

Welke behandeling past bij mij?

Het is best mogelijk dat je niet zo goed kunt kiezen uit het veelzijdige aanbod van Elpidos Pastoraat & Contextuele Hulp. Het doel van alle aanbod is herstel en heling. Wanneer je dicht bij God komt kom je tot innerlijke vrede en rust. De methode van Contextuele Hulpverlening is daar een effectieve ondersteuning bij. Ons mensbeeld en ons Godsbeeld hangen nauw met elkaar samen.

Wanneer het gaat om een puur lichamelijke klacht, kies dan voor een lichaamsgerichte behandeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijnklachten in schouders, armen of rug, die voortkomen uit stress of lichamelijke overbelasting.
Ontspanningsmassage van rug schouders nek, armen of benen helpt, bekijk hiervoor Wat doet massage?'. 

Heb je voornamelijk klachten die zich uiten in emotioneel welbevinden, dan kun je denken aan de hulpverlening die Elpidos Pastoraat en Contextuele Hulp biedt. 

Kom je er niet uit? Gebruik het contactformulier om je vraag te stellen. Mailen of bellen voor overleg kan ook.

Intake ontspanningsmassage

Wanneer je koorts hebt, alcohol gebruikt hebt, of last hebt van besmettelijke huidinfecties kan er in het algemeen niet worden gemasseerd.

Tijdens het intakegesprek wordt je persoonlijke situatie besproken en bekeken wat voor jouw specifieke klacht of behoefte geschikt is. Daarbij geef ik een uitgebreide toelichting op alle relevante aspecten van de massage.

contactformulier

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Di t/m do
9.00-16.00
19.00-20.30
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

cronjob