relatieheader

Verstoorde relaties

Relaties en conflicten
Relaties zijn er in soorten en maten: met collega’s van je werk, de buren in je straat, in de familie en je gezin, met de leden van je kerk. Veel relaties kunnen best een stootje hebben: een pittige discussie, een korte tijd van verwijdering, maar je mist elkaar of heel praktisch: je hebt elkaars aanwezigheid nodig. Je maakt het weer goed en pakt samen de draad weer op.

Maar soms lukt dat niet en duurt het langer. Weken- maanden- zelfs jarenlang wordt er gezwegen en genegeerd, door toenemende verbittering is het steeds onmogelijker om elkaar weer nader te komen. Relaties zijn kwetsbaar omdat je er emotioneel in investeert. Hoe nauwer de band met de ander, hoe dieper je geraakt kunt worden door onbegrip, een onhandige opmerking, een onbegrepen reactie. Vaak gaat het om een laatste druppel die de emoties doet overstromen. 

Jouw probleem
Verstoorde relaties staan vaak aan de basis van allerlei persoonlijke problemen: gevoelens van afwijzing, slachtoffergedrag, agressie, eenzaamheid en isolement, enzovoort. Worstel jij hiermee en zoek je naar een manier om de relatie te redden of te verbeteren?

Hulp bij verstoorde relaties
Het onrecht en verdriet van gebroken en verstoorde relaties gaat God zeer aan het hart. Vijandschap en gebrek aan liefde noemt de Bijbel zonde. Maar God heeft een oplossing. Wie berouw heeft en schuld belijdt, die ontvangt vergeving en bevrijding. Er komt ruimte voor een nieuw begin. Je gaat samen doelbewust bouwen en je relatie herstellen en weer tot bloei brengen. In het huwelijk maar ook in je familie of gezin, in de kerk, in je werkkring of de buurt.

Geef jezelf en je relatie dit geweldige cadeau: die kans op herstel. Wil je meer weten, of iets vragen? Stuur een e-mail of maak een afspraak.

 

Agnes Visser

Mijn werk is mensen in geestelijke of psychische nood te-recht helpen. Mijn passie is dit te doen vanuit mijn christelijke achtergrond en met oog voor zingeving in dit leven.

Agnes visser 2018

cronjob