Stiltedag 12 juni

Hoe laad jij je batterij op? Zoek je liever de reuring op of houd je meer van de stilte?

Stil zijn, in de stilte luisteren naar je eigen hart en ziel, bewust worden van wat er opkomt, jezelf bevragen. Wie wil jij zijn? Wie is God voor jou? Hoe kun jij jezelf aanvaarden en je vrij voelen?

- Het is in de stilte dat men God ontmoet.

Door innerlijk stil te worden hoor jij Gods stem, door een Bijbeltekst, in de natuur of een wolkenlucht. Heel persoonlijk, heel divers…God spreekt in de stilte, wil je Hem horen?
God ziet jou, Hij kijkt in jouw ziel. En daar laat Hij zich ook vinden.

Stiltedag in de Polder programma

Tijdens de Stiltedag in de Polder verblijven we op een fijne locatie in de natuur. Er is een programma met Stilte, een lezing en een loop-meditatie. Het dag-thema is Stil-zijn, wat gebeurt er dan? Gedurende de dag zijn we stil. Er hoeft met niemand gesproken te worden, je bent uitsluitend met je eigen gedachten en indrukken bezig. Wat dient zich aan in de stilte?

Ter afsluiting gaan we creatief aan de slag, tekenen, schilderen, boetseren. Hoe vertaal jij jouw ervaring met je handen? Alles mag, niets moet….

Voor meer informatie:       06 40583879 /
Waar: Koffiepunt 40, Strijen
Hoe laat: 9.00-17.00u
Aanmelden: Via het contactformulier op deze pagina
Kosten: €115,00 p.p. incl. koffie, thee, lunch

Stiltedag inschrijving en betaling

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

115.00

Invalid Input

Agnes Visser

Mijn werk is mensen in geestelijke of psychische nood te-recht helpen. Mijn passie is dit te doen vanuit mijn christelijke achtergrond en met oog voor zingeving in dit leven.

cronjob