Stiltedag

Hoe laad jij je batterij op? Zoek je liever de reuring op of houd je meer van de stilte?

Stil zijn, in de stilte luisteren naar je eigen hart en ziel, bewust worden van wat er opkomt, jezelf bevragen. Wie wil jij zijn? Wie is God voor jou? Hoe kun jij jezelf aanvaarden en je vrij voelen?

- Het is in de stilte dat men God ontmoet.

Door innerlijk stil te worden hoor jij Gods stem, door een Bijbeltekst, in de natuur of een wolkenlucht. Heel persoonlijk, heel divers…God spreekt in de stilte, wil je Hem horen?
God ziet jou, Hij kijkt in jouw ziel. En daar laat Hij zich ook vinden.


STILTEDAG IN DE POLDER PROGRAMMA

In de weidsheid van polders en hoge luchten kun je heel goed stil zijn en worden. Het wolkenspel, de wind en de geuren van gras en water, alles draagt bij.
Het dagprogramma wordt ingevuld rondom deze aspecten van de polder. Denk aan een Stiltewandeling, een Stiltemeditatie (binnen of buiten), een lezing over de betekenis van Stil worden en zijn. Een creatieve verwerking waarin je zelf een vertaling maakt van jouw stilte-ervaring. LuisterMuziek. Alles mag, niets moet... Een dag lang tijd met en voor jezelf, zonder praten, alleen 'zijn'. Ook wanneer je samen komt met iemand anders is het niet de bedoeling dat jullie met elkaar praten, maar samen stil bent. Je zult enorm verrast worden door wat jou dat brengt!

Je wordt die dag verwend met een heerlijke lunch.

Voor meer informatie:       06 40583879 /
Laat het a.u.b. weten als u belangstelling hebt!
Kosten: €85,00 p.p. Koffie, thee, lunch en materialen zijn inclusief.
Bij aanmelding van twee of meer personen 10% korting p.p.


Tijdens de Coronaperiode is er nog geen nieuwe datum en tijd vastgesteld vanwege de onzekere omstandigheden en het oplaaien van het virus.
Wel wordt er hard gewerkt aan het samenstellen en invullen van een passend programma, waarbij de RIVM richtlijnen in acht kunnen worden genomen.

Wanneer de situatie meer stabiel is geworden kunnen wij snel starten met een kant en klaar programma, houd dus de media (Facebook, Instagram) en de website in de gaten!

Stiltedag inschrijving en betaling

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Boek je de stiltedag voor 1 of 2 personen?
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Agnes Visser

Mijn werk is mensen in geestelijke of psychische nood te-recht helpen. Mijn passie is dit te doen vanuit mijn christelijke achtergrond en met oog voor zingeving in dit leven.

cronjob