relatieheader

Relatiecounseling

Kennen jullie dat ook? Steeds diezelfde zinloze discussies? De verwijdering?

Het kan over allerlei verschillende onderwerpen gaan, maar hetzelfde patroon blijft zich herhalen: onbegrip, koelte, verwijdering, met aan het eind van het liedje: hij zwijgt, zij vit... Je vraagt je af: ‘Waar ben ik in terecht gekomen? Deze relatie wil ik niet! Wat gaat er toch telkens mis?’

Liefde is emotie

Partners beginnen hun huwelijk vanuit het verlangen samen oud te worden, in liefde en verbondenheid. Door allerlei levensgebeurtenissen blijkt dat erg zwaar te kunnen worden. Als het goed gaat voel je je emotioneel met elkaar verbonden en je merkt elkaars signalen op. Door stress ben je minder goed in staat elkaar te zien en te begrijpen. Dan reageer je kortaf en boos, terwijl je eigenlijke emoties niet worden geuit. Je raakt elkaar kwijt, weet niet meer wat er in de ander omgaat en waarop je moet reageren. Onderzoek heeft aangetoond hoe belangrijk het is om je emotioneel verbonden te voelen: mensen leven langer, kunnen moeilijke situaties beter aan, en herstellen sneller bij ziekte. De basis van een relatie is de hechting aan elkaar. De goed onderzochte en bewezen relatietherapie gebaseerd op de EFT-methode, helpt die verbinding met elkaar weer te vinden.

contactformulier

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Di t/m do
9.00-16.00
19.00-20.30
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Over mij

Na de opleidingen Bachelor Theologie en Godsdienst Pastoraal Werk, heb ik eveneens de opleiding tot Contextueel Hulpverlener en de EFT Basistraining gevolgd. Ik werd direct gegrepen door deze effectieve en relevante methoden om verstoorde relaties te herstellen.

Ik werk vanuit mijn christelijke geloofsovertuiging, wat een extra dimensie geeft aan de gesprekken. Het is helemaal niet erg wanneer dat onbekend voor je is. Respect voor elkaar is het uitgangspunt voor onze ontmoeting. Mocht je therapie bij mij overwegen, dan voeren we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie, door de verbinding en het vertrouwen te herstellen.

Mail of bel me voor een afspraak, of gebruik het contactformulier.

cronjob