Welke behandeling past bij mij?

Het aanbod van Elpidos Counseling & Massage is nogal on-orthodox, en het is best mogelijk dat je niet zo goed kunt kiezen. Het aanbod bestaat uit begeleiding bij het onderzoeken van persoonlijke problemen op verschillende manieren: door psychosociale hulp met gesprek, met behulp van ontspanningsmassage, of door een combinatie van beide. Het doel van alle aanbod is dicht bij jezelf en bij God komen en innerlijke vrede en rust vinden.

Wanneer het gaat om een puur lichamelijke klacht, kies dan voor een lichaamsgerichte behandeling. Denk hierbij o.a. aan pijnklachten in schouders, armen of rug die voortkomen uit stress of lichamelijke overbelasting.
Ontspanningsmassage van rug schouders nek, armen of benen helpt, bekijk hiervoor 'Wat doet massage?'. 

Heb je voornamelijk klachten die zich uiten in emotioneel welbevinden, dan kun je denken aan de hulpverlening die Elpidos Pastoraat en Contextuele Hulp biedt. 

Kom je er niet uit? Gebruik het contactformulier om je vraag te stellen, mailen of bellen voor overleg kan ook.

contactformulier

Naam(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Telefoon(*)
Invalid Input

Onderwerp(*)
Invalid Input

Ma t/m do
9.00-16.00
19.00-20.30
Invalid Input

Voorkeurs tijd
Invalid Input

Bericht
Invalid Input

Anti spam
Invalid Input

Intake ontspanningsmassage
Je bent van harte uitgenodigd voor een ontspanningsmassage in mijn praktijk. Voordat een massage behandeling gegeven kan worden bekijken we of er contra indicaties aanwezig zijn. Daarom houden wij een intake gesprek voordat wij met een massage beginnen.
Waarschijnlijk ten overvloede maar bij deze toch vermeld: ik neem mijn vak serieus en geef geen erotische massage. Het is altijd goed van te voren te weten wat te verwachten en wat van je verwacht wordt.

Agnes Visser

Mijn werk is mensen in geestelijke of psychische nood te-recht helpen. Mijn passie is dit te doen vanuit mijn christelijke achtergrond en met oog voor zingeving in dit leven.

Agnes visser 2018

cronjob