massage header

EEN COMBINATIE VAN GESPREKSTHERAPIE EN MASSAGE

In sommige situaties is een combinatie van gesprekstherapie en massage een prima ondersteuning in het proces waar je doorheen gaat.De verbinding met jezelf herstellen

Massage brengt je in contact met je lichaam. Door het rustige tempo en de kalme en aangename atmosfeer krijgen je geest en je zintuigen de kans om tot rust te komen. Door het wegdrukken van emotionele pijn wordt onbewuste spanning in de spieren opgeslagen, die leidt tot blokkades in je fysieke en/of emotionele leven, en soms onverklaarbare (chronische) pijnen.

Tijdens een ontspanningsmassage merk je dat er nog een diepere laag in jou wordt aangeboord, doordat er gedachten en emoties boven komen waarvan je je niet (meer) bewust was. Wanneer je de moed kunt vinden te voelen hoe het echt met je gaat, kun je horen wat je lichaam je wil vertellen. Tot aanvaarding komen maakt de blokkade los, het gaat weer stromen in je gevoel. Dit brengt heling en innerlijke rust. Dat wat er was laten bestaan in het hier en nu, levert je heel veel op. Dichter bij je gevoel komen helpt je om je gedachten tot rust te brengen, je lichaamsbewustzijn te vergroten, je grenzen te kennen en te bewaken, en jouw plek in de wereld in te nemen.

contactformulier

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Di t/m do
9.00-16.00
19.00-20.30
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Neem de tijd voor een ontspanningsmassage

Het is overigens niet raar als je bij een ontspanningsmassage eventjes weg dut. Veel mensen voelen pas bij een massage hoe moe ze zijn. Daarom raad ik je aan om voor een ontspanningsmassage de tijd te nemen. Dat geldt ook voor je programma na afloop van de massage. Zorg dat je niet weer meteen gehaast bent of nog zes andere afspraken hebt staan. Dan laat je de weldaad van de massage nog lang door werken. En vergeet niet wat extra water te drinken!Effect van de combinatie counseling en massage

Ontspanningsmassage gecombineerd met gesprekstherapie geeft ruimte voor verandering en het loslaten van blokkades, doordat lichaam en geest meer in balans komen.

In de hulpverlening richt ik me op de aanwezigheid van Jezus in jouw leven, je hart en ziel, Zijn genezende kracht van jouw wonden en pijn, Zijn vergeving voor jouw fouten en die van anderen. Je zult je opnieuw verbonden voelen met Hem, met jezelf en met de mensen om je heen. Dan en daar begint een weg van levensheiliging die pas eindigt als je eeuwig bij Hem bent. Die hele weg blijft Hij bij je. In de gesprekken wordt daarnaast gebruik gemaakt van de Contextuele Methodiek.

Heb je een specifieke vraag of klacht en hoe je die aangepakt wilt hebben? 
Samen kijken we welke behandeling bij jou past. 

cronjob