angst header

Angstklachten

Omgaan met angst.
Angst is nodig. Zonder angst was je nu misschien wel gehandicapt of dood. Dat klinkt heftig, maar het is waar, God heeft ons zo gemaakt dat we in staat zijn om onszelf te beschermen. Angst helpt je om in actie te komen wanneer er gevaar dreigt. Angst is vervelend en naar, maar nuttig.
Echter: voor jou is angst een probleem geworden. Daarom ben je hier, op zoek naar hulp. Want angst is een krachtige emotie en kan veel impact hebben. En soms lukt het niet meer na een spannende gebeurtenis om dat afschuwelijke van gevoel van angst te vergeten, zelfs wanneer je weet: er is niets meer om bang voor te zijn. Toch ben je bang, en niet zo’n beetje ook. Er zijn nogal wat mensen met een gevoelige natuur, voor wie het gevoel van angst sterker inwerkt dan bij anderen. Daardoor zullen zij ook sneller dit soort angstklachten ontwikkelen. Je omgeving verteld je dat het allemaal zo erg niet is, maar voor jou is het dat wel. Zo voel je je wellicht ook nog niet begrepen, en dat maakt je eenzaam. Gelukkig ben je niet te bang om hulp te zoeken, want jouw klachten zijn goed te behandelen, omgaan met angst kun je leren.

Hulp bij het omgaan met angst
Angst en geloof zijn een werkzame combinatie voor hulp bij allerlei angstklachten, angst voor het leven, angst voor de dood, angst voor situaties, of personen, angst voor gevaar. De Bijbel heeft een antwoord op ongezonde angst, en dat is LIEFDE. Liefde van God werkt in jou, en maakt je vrij van angst. Dat klinkt erg simpel, maar het is hard werken. Heb je daar tijd en inzet voor over? Dan is er hulp voor je die werkt. Neem contact, je kunt bellen of het contactformulier invullen. Wacht niet langer, je hoeft niet alleen te blijven worstelen!


Kom eens praten, wanneer je meer wilt weten of gewoon een vraag hebt: bel mij voor een afspraak, of stuur een mailtje.

 
 

God zoekt ook jou. Hij wil jou herstellen, Zijn beeld in jou 
opnieuw tot leven roepen.

Agnes Visser

Mijn werk is mensen in geestelijke of psychische nood te-recht helpen. Mijn passie is dit te doen vanuit mijn christelijke achtergrond en met oog voor zingeving in dit leven.

Agnes visser 2018

cronjob